Taekwon-Do Akatemia yhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous ja kauden päättäjäiset 26.5.2018

30.04.2018 klo 00:00

Taekwon-Do Akatemia yhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään lauantaina 26.5.2018 klo 17:30 alkaen Pikkelssi ravintolan tiloissa osoitteessa Iskontie 3, Oulu.

Äänioikeus vuosikokouksessa on 15 vuotta täyttäneillä jäsenmaksun maksaneilla jäsenillä. Yhdistyksen säännöt ovat nähtävissä osoitteessa http://www.tkd-akatemia.fi/seuran-yhteystiedot/taekwon-do-akatemia-yhdistys-ryn-saannot/.

Yhdistyksen vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 13§:n mukaiset asiat ja lisäksi sääntömuutosehdotus (katso alaotsikko). Nykyisen hallituksen toimikauden tullessa päätökseen tänä vuonna, valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut hallituksen jäsenet.

Sääntömuutosehdotus:
Lisäksi kokouksessa käsitellään ehdotus päivitetyistä yhdistyksen säännöistä. Merkittävin muutos ehdotuksessa on pitää yhden vuosikokouksen sijaan kaksi yleiskokousta, kevät- ja syyskokous. Yhdistyksen tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto käsiteltäisiin jatkossa kevätkokouksessa. Syyskokouksessa taasen valittaisiin yhdistyksen puheenjohtaja kahdeksi vuodeksi kerrallaan ja jatkossa vain yhdeksi vuodeksi kerrallaan 3-6 varsinaista jäsentä, sekä 0-4 varajäsentä. Muut muutokset koskevat lähinnä sanamuotoja. Sääntömuutosehdotus on nähtävissä kokonaisuudessaan liitteestä tkd-akatemia-saantomuutosehdotus2018.pdf.

Kaudenpäättäjäiset:
Vuosikokouksen jälkeen vietämme kauden päättäjäisiä ruokailun, saunomisen ja mukavan yhdessäolon merkeissä. Arvioitu alkamisaika klo 19:30. Saunomista varten muistathan ottaa oman pyyhkeen mukaan. Klo 23:00:n jälkeen tilaisuus on K-18.

Paikalla on tarjolla Pikkelssin valmistama ilallisbuffet, joka maksaa 5€/hlö ja maksetaan paikan päällä.

Illallisbuffet sisältää:

  • salaattibuffet
  • lämmin pääruoka: kanaa, possua ja kasvisvaihtoehto kasvisruokailijoille
  • lämmin lisäke: uunijuures, riisi ja peruna
  • leipä ja levite
  • juomat: mehu, kotikalja ja vesi

Lisäksi seura tarjoaa kaikille EM-mitallikahavit.


Ilmoittautuminen:

Järjestelyjä varten pyydämme kaikkia ilmoittautumaan vuosikokoukseen ja päättäjäisiin etukäteen myClubissa viimeistään 20.5.2018. Myös junioriharrastajien vanhemmat ja sisarukset ovat tervetulleita tapahtumaan. Ilmoittakaa perheestänne osallistuvat ei-jäsenet MyCluybissa "Omat lisätiedot" -välilehdeltä löytyvästä "Viesti järjestäjälle" -kentässä. Jos sinä tai joku perheestäsi osallistuu vain kauden päättäjäisiin, mainitsethan myös siitä ko. kentässä- Samassa kentässä voit ilmoittaa myös mahdollisista ruoka-aineallergioista ja erityistoiveista. Toivomme runsasta osanottoa molempiin tapahtumiin. ILMOITTAUTUMINEN: https://tkd-akatemia.myclub.fi/flow/events/895643

Lämpimästi tervetuloa!

Taekwon-Do Akatemia yhdistys ry:n hallitus